Kongelige Spilleautomater!

Kongen beordret spillautomater passende en konge! Og det fikk han, og i dag skal vi gå over er par av hans favoritter. Det er lett å føle seg litt kongelig når man er kongens gjest og kan bade i gaver og rikdommer. Kanskje det frister å stjele tronen fra ham, og erklære deg selv som den nye kongen eller dronningen? Ja, hvilken konge ville du ha vært? Barmhjertig som Håkan I Den Gode eller blodtørstig som Henry VIII som hadde to av sine koner halshugget! Og så uhyggelig som det høres ut, så finnes det faktisk en spilleautomat basert på de kaotiske forholdene til Henry VIII, og det er faktisk blant kongens valg, ikke fordi han på noe vis er enig med hvordan Henry VIII behandlet konene sine, men fordi det er et lekkert spill av høy kvalitet fra en av de beste spillutviklerne der ute, Play’n GO. Nei, la oss slutte å skravle om Kongens valg, og heller ta en titt på dem!

Gold King – Play’n GO

En konge med et skjegg ar rent gull! Ja, vi må ærlig innrømme at han er litt sjalu, men hvem ville ikke ha vært det? Kongen i denne spilleautomaten har ikke bare et skjegg av rent gull, men han har også en god del rikdommer han gjerne vil dele med deg, skjegget er så klart et unntak, men han er villig til å dele kronen sin, og får du 5 av den kan du vinne 40 mynter! Og kronen er bare det nest mest verdifulle symbolet, det mest verdifulle symbolet er den gulldryssede rosen, 5 av den kan gi deg utrolige 200 mynter! Denne gullfylte spilleautomaten fra Play’n GO med 5 hjul og 3 rader kommer med 20 flotte gevinstlinjer som kan hjelpe deg i å tjene gullkongens rikdommer!

King Ramses – Ainsworth

Jo, Faraoer var konger de og, kongene av Egypt, og her får vi møte en av de mest rike og populære, nemlig Ramses. Har Ramses mer gull enn Gold King? Det kan godt hende, for er det en ting Egypt er kjent for så er det gull, og i denne skinnende tittelen fra Ainsworth kommer med 5 hjul med 3 rader og 25 gevinstlinjer. Men dette er ingen vanlig spilleautomat, for den her kommer med et Triple Shot hjul ved siden av det vanlige spillbrettet, dette hjulet har bare ett symbol, et bonussymbol som virkelig kan berike deg om du er heldig nok til å få det!

King Kong Cash – Blueprint

Her har vi en litt annen type konge, en jungel konge i form av selveste King Kong! På spillbrettet finner vi 5 hjul med 3 rader, og i dette spillet finner du 20 gevinstlinjer. Det er heller ingen mangel på bonuser i King Kong Cash, kongen av jungelen er meget sjenerøs og kan tilby 5 fantastiske bonuser samt 5 varierte modifikatorer som kan enten gi deg re-spinn, bonus boost, eller superspinn blant annet! Så det er bare å slenge seg på noen ape ablegøyer sammen med selveste King Kong, for her er det penger å tjene!

King of Clubs – Neogames

Dette snodige spillet er et e-Instant spill fra Neogames sin Royal serie, og er et iLottery spill. Når du starter dette spillet vil du bli møtt av 18 kort, med baksiden mot deg, det er bare å trykke spill, og så enten avdekke kortene manuelt eller trykk på avdekk alle for å finne ut om du har vunnet noe. Spillet kommer også med bonus runder som gjør dette til en meget interessant spillopplevelse. På venstre siden av kortene kan du finne den lille kongen av dette kortspillet. Dette er en animert kar, og han vil holde deg med selskap mens du spiller, og en konge er jo ikke dårlig selskap!

Battle Royal – Play’n GO

Her har vi kanskje den mest kontroversielle og beryktede tittelen blant kongens favoritter! Dette spillet fra Play’n GO handler om Henry VIII og hans mange uheldige koner, og kommer med 5 hjul med 3 rader og 20 gevinster, et oppsett som de aller fleste Play’n GO titlene kommer med. Denne visuelt vakre tittelen har noen uhyggelige illustrasjoner, nemlig spøkelsesversjonen av Henrys avdøde koner som fyller rollen som wild symbolene i dette spillet. Dette er et meget underholdende spill for folk som setter pris på vakker grafikk og grov humor, så er det noe for deg, så er det bare å prøve seg på Battle Royal! AV MED HODENE DERES!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nye Kasinoer
3.8 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus+ Opptil €200 i match bonus!
4.0 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus+ Opptil €200 i match bonus!
4.0 rating
Velkomst tilbud: 70kr Bonus + Opptil 100% Bonus til nye Spillere
4.0 rating
Velkomst tilbud: 50kr Bonus + Opptil 100% Bonus for nye Spillere
3.8 rating
Dobbel Moro: 100% Bonus på opptil €100 + 10% Cashback!
Copyright - Toppspilleautomater.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®