Online Spilleautomater å Spille i 2021

Det finnes ingen mangel på nye spilleautomater som har kommet ut i 2020 of 2021, men noen av de mest populære og suksessfulle spilleautomatene i 2021 ble ikke nødvendigvis gitt ut i år. I dette blogg innlegget skal vi ta en nærmere titt på noen de beste spilleautomatene noensinne, og som du lett kan spille på nettet i dag!

Guns ‘N’ Roses Spilleautomat

Gun’s N Roses er et godt eksempel på en topp spilleautomat som du kan spille på nettet. Det er NetEnt som har skapt denne populære spilleautomaten, og det gjorde de i 2016, og den har siden den tid holdt seg på SlotRank Top 9 listen fordi den er så godt likt av spillere generelt. Ideen bak denne spilleautomaten er det godt kjente rockebandet under samme navn, og som en god del spilleautomater har opplevd en god del høyde punkter så vel som tøffe tider.

Dette er en spilleautomat med middels til lav varians og en RTP på 96,98% hvor man kan vinne opptil 2 millioner kroner. Du kan starte spinnene på denne 5 hjuls, 200 gevinstlinje spilleautomaten for så lite som 1kr opptil 10kr for å se om du har hellet på din side. Dette er en spilleautomat som er godt elsket av mange grunner, og en av disse grunnene er garantert det utrolige antall bonus funksjoner som denne spilleautomaten har.

Her har vi Legend Spins, Appetite for Destruction funksjoner, Solo Multiplikator, Coin Wins, Jokere, Bonus Spinn og selv et Bonus Spill som er nokså lett å aktivere. Ikke bare er denne spilleautomaten spennende å spille, men musikken er fantastisk og, og du kan velge mellom dine favoritt Guns N Roses sanger som du kan høre på mens du spiller. Hvis du er ute etter en vei til Paradise City, så har du garantert kommet til det rette stedet med denne spilleautomaten.

Gonzo’s Quest Spilleautomat

En av de mest populære spilleautomatene der ute med et ridder tema, og en av de største hittene til spillutvikler NetEnt er Gonzo’s Quest. Dette er en uvanlig form for spilleautomat, ettersom det ikke finnes tradisjonelle hjul i spillet. isteden så har vi klosser som ligger på samme mønster som tradisjonelle hjul vanligvis ville ha gjort for å hjelpe deg i å kombinere symboler på gevinstlinjer.

Gonzo er hovedkarakteren i dette spillet, og han er der for å guide deg gjennom spillet, og han er uten tvil den rette personen til jobben ettersom dette er en munter og koselig karakter som er faktisk basert på den godt kjente figuren Gonzalo Pizzaro. Se om du kan slå deg sammen med Gonzo for å oppdage tapt gull, og tjene deg noen store flotte kontant summer i løpet av din reise.

Dette er en spilleautomat med medium til høy varians, og RTP prosentandelen ligger på 95,97% og spillerne kan sette innsatsene deres fra så lite som 2kr og helt opptil maks grensen på 500kr. Dette er en spilleautomat med 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og spillet kan tilby deg nærmere 2 millioner kroner i topp premien.

Åpenbart så er ikke vi de eneste folkene som har tro på at dette spillet er verdt å spille, ettersom det ligger på andre plass på SlotRank sin liste. Spillet kommer med flere forskjellige bonus funksjoner som du bør være obs på, og det finnes noen store gevinster tilgjengelig som man kan godt vinne i løpet av et enkelt spinn. Att på til så har du sjansen for å spille med Bonus Spinn, Jokere og Avalanche Funksjonen hvor de store summene kan vinnes. Vil Gonzo bli din neste bestevenn før året er over, og vil du hjelpe ham i å finne det tapte gullet som du er på utkikk etter? Spill for å se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nye Kasinoer
3.8 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus+ Opptil €200 i match bonus!
4.0 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus+ Opptil €200 i match bonus!
4.0 rating
Velkomst tilbud: 70kr Bonus + Opptil 100% Bonus til nye Spillere
4.0 rating
Velkomst tilbud: 50kr Bonus + Opptil 100% Bonus for nye Spillere
3.8 rating
Dobbel Moro: 100% Bonus på opptil €100 + 10% Cashback!
Copyright - Toppspilleautomater.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®