Personvern

Personvern er viktig for oss. Toppspilleautomaters personvern respekterer din rett til personvern når det kommer til informasjonen vi samler fra deg via vår nettside, https://toppspilleautomater.com, og andre sider som vi både eier og opererer.

Vi spør bare om personlig informasjon når vi virkelig trener den for å utføre en tjeneste for deg. Vi samler dataene dine på en rettferdig og lovlig måte, med din viten og samtykke. Vi vil også informere deg om hvorfor vi samler den inn, og hva vi bruker den til.

Vi holder bare på samlet informasjon så lenge som det er nødvendig for å tilby deg tjenesten du har bedt om. Dataene som vi lagrer, vil vi beskytte innenfor kommersielt akseptable måter, for å forhindre tap og tyveri, så vel som ulovlig tilgang, formidling, kopiering, bruk eller modifisering.

Vi deler ingen personlig identifiserende informasjon offentlig eller med tredje partier, med unntak hvis det kreves av loven.

Nettsiden vår kan ha linker til flere utvendige sider som ikke opereres av oss. Vennligst vær klar over at vi ikke har noen kontroll over innholdet eller praksisen til disse sidene, og vi kan ikke akseptere ansvar eller erstatningsansvar for deres respektive personvern.

Du har rett til å nekte vår anmodning for din personlige informasjon, så samt det er grunnet at vi kanskje ikke er i stand til å tilby deg enkelte av tjenestene du er ute etter.

Om du fortsetter å bruke denne nettsiden, så vil det anses som akseptering av våre vilkår angående personvern og personlig informasjon. Hvis du har noen spørsmål angående hvordan vi håndtere bruker data, og personlig informasjon, så er det bare å kontakte oss.

Denne personvern oppdateringen trer i kraft fra 1. Oktober 2019

Nye Kasinoer
3.8 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus+ Opptil €200 i match bonus!
4.0 rating
Velkomst tilbud: €7 i Bonus+ Opptil €200 i match bonus!
4.0 rating
Velkomst tilbud: 70kr Bonus + Opptil 100% Bonus til nye Spillere
4.0 rating
Velkomst tilbud: 50kr Bonus + Opptil 100% Bonus for nye Spillere
3.8 rating
Dobbel Moro: 100% Bonus på opptil €100 + 10% Cashback!
Copyright - Toppspilleautomater.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®