Spill

Over regnbuen er det mange skatter i vente. Tror du at du har det som trengs for å finne dem?
Elsker du gevinstlinjer? Da er Bonanza det rette spillet for deg, med sine ufattelige 117 649 gevinstlinjer!
Kanskje det mest populære spilleautomaten i hele verden! Og det er vi ikke overasket over!
Mega Moolah kan oppfylle alle dine drømmer om du får hendene på den legendariske jackpotten!
Et forrykende bra spill fra Play’n GO, og kanskje ett av de aller beste joker spillene på nettet!
Kanskje den mest kjente Rich Wilde spilleautomaten og en av Play’n GOs mest spilte spill!
Her har vi et ekstremt underholdende spill med et klassisk utseende men med en moderne vri!
Bli med på et spennende eventyr med selveste Gonzo i jakt på rikdommer uten like!

De Beste Nye Spillene

Det finnes uendelig med spilleautomater der ute, med uendelig variasjon i tema. Spilleautomater har aldri vært så bra som de er i dag, utvalget er imponerende, for ikke å snakke om grafikken! De to siste tiårene har grafikken vi kommer over i spilleautomater utviklet seg i et hastig tempo. Nå for tiden kan man nyte spilleautomater med video elementer, full 3D og animerte symboler. Samt lekre bakgrunner som virkelig er en ekte fryd for øynene. Det er ingen lett sak å velge en favoritt iblant dem, spesielt siden det kommer ut nye titler støtt og stadig. Ettersom det finnes hundrevis av spillutviklere der ute som spesialiserer seg i spilleautomater, kan man nærmest forvente en ny tittel hver dag.

Uheldigvis er ikke alle spilleautomater skapt likt, det er mange useriøse spillutviklere som skaper lavkvalitets spilleautomater for å tjene en rask penge. Heldigvis for oss så kjenner vi godt til spillutviklerne man virkelig kan stole på, spillutviklere som spillgiganten NetEnt, Play’n GO og Mircogaming. Det finnes så klart mange andre flotte spillutviklere der ute, og det er heller ikke mangel på nykommere i denne industrien, nykommere som setter hjerte og sjela inn i arbeidet sitt.

Det gjelder å bruke hodet når du finner kommer over nye spilleautomater fra ukjente leverandører, det kan godt hende de er elendige, men det kan også godt hende at de er en bortgjemt skatt som fortjener din oppmerksomhet. Vi har faktisk mer flaks på vår side, for i Norge, så kommer de aller fleste spilleautomater med en demo versjon, slik at du kan spille dem gratis for å se om de faller i smak og er verdt pengene og tiden din! Nei, det er ikke så verst det.  

Spilleautomat Nyheter

Som vi alt har nevnt, så kommer det ut nye spilleautomater støtt og stadig. Så det er aldri noen mangel på utvalg å velge imellom. Og selv om det finnes utallige spilleautomater der ute med Egyptisk eller Irsk tema, så finnes det også flerfoldige titler som våger å prøve seg på nye og utbrukte tema som steampunk (Steam Tower – NetEnt), graffiti (Cash Vandal – Play’n GO), litteratur (Moby Dick – RabCat Gambling), historiske karakterer (Robin of Sherwood – Microgaming). Det er så godt som noe for enhver der ute, og finner du ikke det du er ute etter for øyeblikket så kan vi så godt som garantere at det kommer til å bli sluppet ut i nær fremtid.

Blant høstens nyheter har vi Conan fra NetEnt, en videospilleautomater basert på den legendariske barbaren ved samme navn, som hadde opphav rundt 1930 tallet! Fra Play’n GOs katalog har vi Demon, basert på det britiske bandet under samme navn som var en stor innflytelse på utviklingen av britisk heavy metal. Fra Pragmatic Play har vi enda en spennende tittel i John Hunter serien, nemlig John Hunter and the Scarab Queen. Og til slutt har vi Pirates Plenty: Battle for Gold fra Red Tiger som er etterfølgeren til hitten Pirates Plenty: Sunken Treasure.

Det gjelder å holde øye med den siden her, for det kommer nye og flotte titler støtt og stadig, og man vet aldri om det kommer til å komme ut en ny tittel så ubegripelig fantastisk at den kanskje kan slå folkefavoritten Starburst fra NetEnt i popularitet!

Copyright - Toppspilleautomater.com er utelukket for individer over 18 år gamle. Vi støtter ansvarlig gambling, så skulle du ha behov for informasjon om spillavhengighet eller trenger et støtteapparat så vennligst benytt deg av Hjelpelinjen®